Balıkesir Halk Sağlığı Müdürlüğü Resmi Web Sitesine    HOŞGELDİNİZ...

9 ŞUBAT DÜNYA SİGARAYI BIRAKMA GÜNÜ YÜRÜYÜŞÜ

10.02.2017
9 ŞUBAT DÜNYA SİGARAYI BIRAKMA GÜNÜ YÜRÜYÜŞÜ
Bakanlığımızın 2017 yılı yürüyüş ve etkinlik programı kapsamında “9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü” nedeniyle toplumsal farkındalığın artırılması amaçlı, İl Halk Sağlığı Müdürümüz Uzm. Dr. Refik BUDAK başkanlığında Kurumumuz ile İl Sağlık Müdürlüğü ve Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteliği personellerinin katılımıyla yürüyüş düzenlenmiştir.

“9 ŞUBAT DÜNYA SİGARAYI BIRAKMA GÜNÜ”

SİGARAYI BIRAK, YAŞAMAYA BAK